Bestil tid i dag på tlf. 62 61 18 75

De hyppigste årsager til piskesmæld er:

  • Trafikuheld med påkørsel bagfra.
  • Kraftigt slag eller stød på hovedet.

Problemer med gener efter piskesmæld? Få en tid til behandling på telefon: 62 61 18 75

De mest almindelige symptomer vil være

Smerter i nakken, hovedpine, svimmelhed, kvalme, udstråling af smerter eller sovende fornemmelse i den ene eller begge arme, smerter mellem skulderbladene eller i lænden.

Symptomerne kan begynde straks efter at skaden er sket, men det kan også være, at problemerne først mærkes nogle dage – ja, helt op til to uger – efter at skaden er sket.

Hvordan udvikler symptomerne sig?

Symptomerne kommer som følge af den forstrækning, som nakkens led, muskler, ledbånd og nerver udsættes for, når hovedet slynges kraftigt frem og tilbage.

Hvad kan afhjælpe symptomerne?

Det vigtigste er at finde frem til hvilke strukturer (muskler, knogler, led, nerver), som er årsag til symptomerne. Det sker ved en grundig undersøgelse af holdningen for nakke, skuldre og ryg, ved en test for muskelspænding, ved specielle tester for stivhed i nakkens led, samt ved en røntgenundersøgelse.

Viser det sig, at symptomerne skyldes en overbelastning af nakkens led, muskler, ledbånd og nerver, kan symptomerne lindres.
I de fleste tilfælde virker ledfrigørende behandling (kiropraktik) hurtigt og effektivt. Ofte er det nødvendigt at supplere med massage og øvelser for at understøtte virkningen af ledbehandlingen. 

Bestil en tid til behandling mod piskesmæld på telefon: 62 61 18 75 eller mail: info@faaborgrygcenter.dk.

Foredrag

Vi har ved Faaborg rygcenter en lang række foredrag gennem året. Du kan finde og tilmelde dig vores foredrag ved at følge linket

Find foredrag

Tá fat I os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller har brug for at booke en tid. Du kan finde kontaktoplysninger og åbningstider her

Kontakt os

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook og få svar på dine spørgsmål, tips og tricks til en sund og smertefri hverdag eller deltag i vores konkurrencer