Bestil tid i dag på tlf. 62 61 18 75

Se den aktuelle prisliste her

Prisliste

Priser og tilskud

Du kan finde de aktuelle priser for både kronikere og ikke kronikere som PDF i toppen.

Sygeforsikringen ”DANMARK”

Medlemmer modtager tilskud til behandling hos kiropraktor.

Den Offentlig Sygesikring

Yder tilskud til alle behandlinger og røntgenundersøgelser hos kiropraktor.

Forsikringsselskaber

Forsikringen betaler udgiften til kiropraktisk behandling for folk med helbredsforsikringer samt ved ulykke, erhvervssygdom eller lignende. Arbejdsgiver betaler Lovgivningen godkendte i 2003, at udgiften til kiropraktisk behandling kan fratrækkes fuldt ud for selvstændige og ansatte i den virksomhed, hvor arbejdsgiveren afholder udgiften.

Yderlig offentlig støtte

Patienter med medicinkort og invalidepensionister kan via deres socialrådgiver søge støtte til betaling af kiropraktisk behandling. Støtten kan ydes til dækning af det beløb, man selv skal betale ud over tilskuddet fra Den Offentlige Sygesikring. Mange patienter tror, at de skal have lægehenvisning for at opnå tilskud til behandling hos kiropraktor.

Da kiropraktorerne ligesom tandlæger har diagnose ret er lægehenvisning ikke nødvendig og der ydes tilskud til alle der henvender sig direkte til kiropraktor.

Finansiering af din behandling

Hos Faaborg Rygcenter arbejder vi sammen med Sundhed+ om at tilbyde dig en fleksibel finansiering af din behandling. Det er gratis og uforpligtende at ansøge om et medlemskab af Sundhed+ og ansøge om en kredit. Alt efter din økonomi kan du låne op til 50.000 kr.

Del betalingen op i mindre bidder
Som medlem af Sundhed+ får du adgang til en fleksibel finansieringsordning. Du bestemmer selv hvor lang en periode du ønsker at afdrage over, og du kan vælge helt op til 60 måneder.

Har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig både på telefon 8282 8383 og på e-mail: kontakt@sundhedplus.dk

Foredrag

Vi har ved Faaborg rygcenter en lang række foredrag gennem året. Du kan finde og tilmelde dig vores foredrag ved at følge linket

Find foredrag

Tá fat I os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller har brug for at booke en tid. Du kan finde kontaktoplysninger og åbningstider her

Kontakt os

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook og få svar på dine spørgsmål, tips og tricks til en sund og smertefri hverdag eller deltag i vores konkurrencer