Bestil tid i dag på tlf. 62 61 18 75

Hvad er slidgigt?

Slidgigt er en kronisk sygdom og kan forårsage gradvis nedbrydning af brusken i kroppens led. Slidgigt medfører stivhed i leddene og spændinger i musklerne hvilket kan give smerter. Oplever du gener grundet slidgigt? Kontakt os på telefon: 62 61 18 75, og få en tid til behandling. 

Hvem får slidgigt?

Næsten alle voksne får slidgigt.
50 pct. af alle over 40 år har slidgigt.
100 pct. af alle over 60 år har slidgigt.

Er slidgigt farligt?

Sygdommen er ikke farlig, men de symptomer, som den medfører, kan være ganske alvorlige. Videnskabelige undersøgelser har påvist, at mennesker med slidgigt lever kortere på grund af det nedsatte aktivitetsniveau.

Symptomerne på slidgigt er smerte og nedsat bevægelighed i leddene

Der er en række faktorer, der spiller ind i udviklingen af slidgigt. Der er stor sandsynlighed for, at unormal belastning dvs. skader, arbejdsstillinger, dårlig holdning af led, giver slidgigt og at normal belastning af skævt stillede led giver slidgigt.

Led, der hyppigt udvikler slidgigt

Led, der sjældent udvikler slidgigt

Behandling af slidgigt

Kroppens holdning er en vigtig faktor i de tidlige stadier af behandlingen af slidgigt. Har du allerede slidgigt, er det klogt at gøre leddene mere bevægelige og dermed forbedre din kropsholdning. Effekten af led-behandling forstærkes ved, at du laver styrkende øvelser af de muskler, som skal støtte leddene.

Den kiropraktiske behandling af slidgigt i Faaborg nær Svendborg & Ringe sigter mod at begrænse sygdommens udvikling og mindske symptomerne fra slidgigten. Kontakt os i dag på tlf.: 62 61 18 75, og hør mere om behandlingen.

Foredrag

Vi har ved Faaborg rygcenter en lang række foredrag gennem året. Du kan finde og tilmelde dig vores foredrag ved at følge linket

Find foredrag

Tá fat I os

Kontakt os hvis du har spørgsmål eller har brug for at booke en tid. Du kan finde kontaktoplysninger og åbningstider her

Kontakt os

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook og få svar på dine spørgsmål, tips og tricks til en sund og smertefri hverdag eller deltag i vores konkurrencer